Вітаємо нового партнера “Schneider Electric Україна”

Вітаємо нового партнера “Schneider Electric Україна”

Під час урочистої події в присутності Посла Франції в Україні Гаеля Вейсьєра та виконавчого директора «Ukraine Invest» Сергія Цівкача, Віце-президент Асоціації Олег Тарасюк, Голова Держенергоефективності Ганна Замазєєва та компанія «Schneider Electric» підписала важливий меморандум щодо приєднання до Української національної платформи декарбонізації.

Ця визначна подія підкреслює величезне значення партнерства зі світовим лідером у сфері технологій управління енергією, французькою корпорацією «Schneider Electric». Компанія вкладає мільярди євро у передові дослідження для забезпечення сталого розвитку.

Ганна Замазєєва підкреслила важливість цього етапу, зазначивши, що разом із генеральним директором «Schneider Electric Ukraine» Михайлом Бубновим вони вже розпочали спільні кроки у впровадженні інновацій та енергоефективних рішень через Українську національну платформу декарбонізації. Вона висловила подяку всім партнерам, які приєдналися до цього ініціативного кроку та вірують у його успішне розвиток.

Президент Асоціації Владислав Ворона та Віце-президент Олег Тарасюк також запрошують всіх виробників енергоефективного обладнання приєднатися до цієї ініціативи з реалізації принципу «енергоефективність передусім». Всі бажаючі можуть надсилати свої дані та контактну інформацію на електронну адресу office@adcu.com.ua, підкреслюючи свою готовність приєднатися до важливого завдання впровадження новаторських рішень у сфері енергоефективності та декарбонізації України!

Пропонуємо стати учасником Асоціації та заповнити анкету за посиланням: https://adcu.com.ua/home/forma-zayavki